δραστηριότητες

ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ

H Il Mondo ασχολείται με την προώθηση προϊόντων ελληνικής παραγωγής στις αγορές ολόκληρης της Ελλάδας, αλλά και με εισαγωγές από χώρες του εξωτερικού.

  • Εισαγωγή φρέσκου σολωμού από Νορβηγία
  • Εισαγωγή φιλέτο πέρκας
  • Εισαγωγή φιλέτο pangasio

ΕΞΑΓΩΓΕΣ

H Il Mondo ασχολείται με τη διακίνηση προϊόντων υδατοκαλλιέργειας της ελληνικής παραγωγής, που μέσω της ιταλικής αγοράς η οποία είναι η κύρια χώρα απορρόφησης των ελληνικών εξαγωγών, διακινούνται σε όλες τις αγορές της Ευρώπης και άλλων χωρών.

Η εταιρία αποκτώντας τις εγκαταστάσεις στην ΒΙ.ΠΕ. Πρέβεζας, οι οποίες διαθέτουν τις υποδομές για τη διακίνηση και εμπορία αλιευτικών προϊόντων, σύναψαν συμφωνητικό παροχής υπηρεσιών με την εταιρία LPA GROUP SPA.

Με αυτή τη συμφωνία, η LPA GROUP SPA, έχοντας συνάψει συμφωνητικά με εταιρίες παραγωγής και εκτροφής υδατοκαλλιεργητών ψαριών (μεσογειακά είδη), αναθέτει στην Δ. ΣΙΟΥΤΑΣ & ΣΙΑ Ε.Π.Ε., να παραλαμβάνει τις ποσότητες των ψαριών, συσκευασμένων από τους προμηθευτές έλληνες υδατοκαλλιεργητές, να πραγματοποιεί ποιοτικό έλεγχο των ψαριών, έλεγχο για τις ποσότητες και τον τρόπο συσκευασίας αυτών, τη σήμανση των προϊόντων και στη συνέχεια να ομαδοποιεί, να συγκεντρώνει κατά ποσότητα κα είδος, τις παραγγελίες της LPA GROUP SPA και να τις αποστέλλει στους πελάτες εξωτερικού για λογαριασμό αυτής. Η ως άνω διαδικασία πραγματοποιείται, πέραν των νωπών προϊόντων και για προϊόντα από συλλεκτική αλιεία, αλλά και για κατεψυγμένα προϊόντα.

ΛΙΑΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ

Για την άμεση πρόσβαση του καταναλωτή σε νωπά προϊόντα αλλά και σε επιλεκτικά είδη κατεψυγμένης μορφής, η εταιρία εντός των εγκαταστάσεων δημιουργεί χώρο, σύμφωνα με προδιαγραφές που ορίζει η σχετική νομοθεσία για τη δημιουργία πρατηρίου λιανικής πώλησης.

il Mondo Preveza
il Mondo Lefkas
icon